Regjistrohuni për të organizuar një Orë Kodimi

Faleminderit për nënshkrimin!

Organizoni një Orë Kodim gjatë 4-10 dhjetor dhe regjistroheni këtu.

Your class or group can join millions around the world doing the Hour of Code! This year, the annual Computer Science Education Week celebration is 4-10 dhjetor and registration begins in October. Though, Hour of Code is available year-round.

Shko në hartën e Orës së Kodimit

Nëse ju po organizoni më shumë se një event, ju lutem dërgoni një emër ose email të veçant për secilin event. Ne njofim vetëm një event për një emër dhe email.


1,731,673,711 pjesëmarrës

Një lëvizje globale në më shumë se 180 shtete.

74,176 ngjarjet e regjistruara deri më tani në 2023.

Shihni një listë të plotë të ngjarjeve të Orës [here]së Kodimit (/us/sq/events/all).